Scholierenloop

 

Binnen enkele jaren is de Nuenense Scholierenloop uitgegroeid tot een evenement waar nog lang over nagepraat wordt. Maar waar ook al reeds lang van te voren op de scholen en thuis naar toegeleefd wordt.

De Nuenense Scholierenloop staat open voor leerlingen van de basisscholen. Kinderen die in Nuenen op school zitten, krijgen de informatie en het inschrijfformulier op school. Nuenense kinderen die elders op school zitten, kunnen inschrijven door hun gegevens (naam, adres, leeftijd en op welke school en klas) te sturen naar info@lonu.nl. Dan krijgen zij via de mail te horen waar en wanneer ze het startnummer kunnen afhalen. Aanmelden op de wedstrijddag is niet mogelijk!

De deelnemers aan de Scholierenloop zullen een aantal rondjes om het Park gaan rennen. De afstand van zo’n rondje bedraagt 364 meter. De jongste deelnemertjes uit groep 1 en 2 lopen één keer rond het Park. Leerlingen van groep 3 en 4 doen dit twee keer, leerlingen uit groep 5 en 6 drie keer. En de oudste groepen lopen vier rondjes.

Per categorie mag de leerling die de afstand het snelste aflegt, zich de snelste Nuenense scholier van 2023 noemen! Zowel voor de jongens als voor de meisjes is deze titel, met bijbehorende onderscheiding, in de wacht te slepen.

Alle deelnemers aan de Nuenense Scholierenloop krijgen bij de finish een leuke blijvende herinnering aan de Van Goghloop 2023.

De Scholierenloop wordt mede mogelijk gemaakt door:

Jumbo Kernkwartier en Jumbo Ton Grimberg.

Aanvangstijden Scholierenloop:

Groep 1&2 v.a.17.00 uur
Groep 3&4 v.a.17.10 uur
Groep 5&6 v.a.17.30 uur
Groep 7&8 v.a.17.50 uur