Het Parcours

 

De start en finishzone is gesitueerd in het Park, ter hoogte van de Clemenskerk. Deelnemers lopen via de Parkstraat naar de Voirt. De Boordseweg wordt overgestoken om vervolgens linksaf het Broek in te draaien. Het parcours door dit fraaie natuurgebied loopt via de Helse straat en Paaihurken naar de Broekdijk. Hier gaat men rechtsaf richting van molen ‘de Roosdonk’ om daar rechtsaf de Berg weer op te gaan. Op de Berg loopt men langs de oude lindeboom en het van Goghmonument weer terug naar het Park, waar men links om het Park gaat. Één ronde over verharde wegen is precies vijf kilometer.

Oversteekplaatsen van het parcours

In het parcours zijn een tweetal oversteekmogelijkheden opgenomen waar u eventueel met uw auto in of uit het parcoursgebied kunt gaan. Vrijwilligers van de van Goghloop zullen u daarbij aanwijzingen geven. Deze oversteekmogelijkheden zijn gelegen op de Boordseweg ter hoogte van de Voirt en op de Berg ter hoogte van de Weverstraat/ Lindeboom.

Verzorgingsposten

Om de twee en een halve kilometer zijn in het wedstrijdparcours verzorgingsposten opgenomen. Deze posten bevinden zich in het Broek ter hoogte van de Hooidonkse Beek en op de Berg, net voor het Park. De verzorging bestaat uit sponzen en water en bij de finish sportdrank en fruit.

Na afloop krijgen de deelnemers aan de wedstrijd nog een verfrissing.

In Sportcentrum FeelFit kunt u zich omkleden voor en na de wedstrijd, tevens zijn hier douches aanwezig voor dames en heren. Sportcentrum FeelFit sluit uiterlijk 21:00 uur dus zorg ervoor dat u voor die tijd uw spullen daar heeft opgehaald.

Toiletten bevinden zich bij de kleedruimte, tevens zullen bij de startzone mobiele toiletten geplaatst worden.