Succesvolle 23e editie van de Van Goghloop

De weergoden waren ons zeer goed gezind afgelopen zaterdag tijdens de 23e editie van de Van Goghloop en de 15e editie van de Scholierenloop. Het was wellicht iets aan de warme kant voor de lopers maar de regen bleef weg tot vlak voor de binnenkomst van de laatste hardloopster. 

Allereerst waren rond de klok van 17.30 uur de 415 Nuenense basisscholieren aan de beurt. Wat was het een schitterend gezicht om de jeugd zo fanatiek en met veel plezier te zien hardlopen en wat kwamen ze met voldane snoeten over de finish om daarna glunderend naar hun supporters te lopen met hun welverdiende medaille om de nek. 

Ietsje later dan gepland vertrokken de hardlopers voor de halve marathon gevolgd door de start van de 5, 10 en 15km. Totaal liepen er 736 hardlopers mee tijdens de vier verschillende afstanden. Er werd goed en fanatiek gelopen en het was heel mooi om jong en oud samen te zien lopen door ons mooie dorp. Respect voor iedereen die mee heeft gedaan aan één van de vier afstanden en zijn/haar eigen uitdaging is aangegaan. 

LONU kan als organisatie terugkijken op een succesvol hardloop evenement met dank aan de vele enthousiaste deelnemers, juichend publiek, muzikale ondersteuning en vele sponsoren en vrijwilligers die het evenement weer mogelijk hebben gemaakt. Allen hartelijk dank en graag tot volgend jaar!

Foto’s van de Van Goghloop zijn te bekijken op onze Facebookpagina.