Helaas ook dit jaar geen Van Goghloop in Nuenen

Zoals u wellicht weet hebben wij als LONU Loopgroep Nuenen de afgelopen twee jaar geen Van Goghloop en Scholierenloop kunnen organiseren in Nuenen en helaas kan dit mooie sportevenement ook in 2022 niet plaatsvinden.

Ondanks dat sinds de recente opheffing van de Corona maatregelen de Van Goghloop wel weer mag plaatsvinden hebben we toch moeten besluiten om het nog een jaar uit te stellen.

De organisatie van een voor Nuenense begrippen grootschalig evenement als de Van Goghloop met als onderdelen de Scholierenloop en verschillende loopafstanden voor volwassenen vergt een zorgvuldige voorbereiding en veel vrijwilligers. We kunnen op deze korte termijn gewoonweg niet het evenement neerzetten dat jullie van ons gewend zijn en als we het organiseren, willen we het wel goed kunnen doen.

We hopen u daarom volgend jaar op zaterdag 3 juni 2023 te mogen begroeten bij de Van Goghloop in Nuenen. Wij zijn voor dit sportieve en gezellige evenement altijd op zoek naar vrijwilligers, mocht u zich hiervoor aan willen melden stuur dan een mailtje naar info@lonu.nl

Wij wensen u een sportief 2022 toe!

Namens LONU en de organisatie van de Van Goghloop