Inschrijven 2017

De inschrijving voor de 23 Van Goghloop Nuenen is geopend!

 

Inschrijven voor de verschillende afstanden kan t/m zaterdag 27 mei via internet via de link hieronder. Het voordeel van het inschrijven via internet is dat u uw startnummer thuisgestuurd krijgt. Bij elke inschrijving geef je een eenmalige machtiging om het inschrijfgeld van je rekening af te schrijven.

Wat zijn de kosten

AfstandInschrijfkosten voorinschrijvingInschrijfkosten na inschrijving
AfstandInschrijfkosten voorinschrijvingInschrijfkosten na inschrijving
5 kilometer€6,00€8,00
10 kilometer€7,00€9,00
15 kilometer€7,00€9,00
Halve marathon€7,00€9,00

 

Inschrijven van Goghloop 2017

Controle inschrijving

Op de wedstrijddag is het nog mogelijk om in te schrijven in FeelFit Centrum Nuenen aan de Sportlaan. Dit sportcentrum ligt op ongeveer 500 meter van de start. Deze na inschrijving vindt plaats op zaterdag 3 juni vanaf 18.00 uur.

In FeelFit Centrum Nuenen kunt u zich ook omkleden voor en na de wedstrijd, tevens zijn hier volop toiletten en douches aanwezig voor dames en heren. Aan de bar aldaar kunt u zelfs een drankje nuttigen.

De Nuenense scholierenloop staat alleen open voor leerlingen van de Nuenense basisscholen, de inschrijving en informatieverstrekking geschiedt dan ook geheel in afstemming met en door deze scholen. Aanmelden voor de scholierenloop op de wedstrijddag is dan ook niet meer mogelijk!